Kom in actie voor Onky Donky!
Kom in actie Doneer hier met tikkie!

Wij zijn tijdelijk gesloten vanwege COVID-19

Zie actuele info hier

Welkom bij Onky Donky

Bij Stichting Onky Donky begint alles bij het kind! Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek. Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. Bij ons is elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook, welkom!

Wat doet Onky Donky?

Dankzij donaties kunnen wij deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen waarbij alles om hen draait en zij kind mógen en kúnnen zijn! Tijdens een Onky Donky Dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP. Het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark in Rhenen is de gehele dag het vaste honk van de groep.

Het programma van de dag wordt altijd in overleg en op maat aangeboden. ’s Ochtends worden de kinderen hartelijk ontvangen door onze vrijwilligers met iets lekkers te eten en te drinken. Daarna wordt het dagprogramma doorgenomen en volgt er een activiteit in het huis, bijvoorbeeld koekjes bakken, knutselen, etc. Het programma wordt geheel afgestemd in overleg en afhankelijk van de groepDaarna gaan zij het dierenpark in met een gids (indien beschikbaar) van Ouwehands Dierenpark. Natuurlijk zijn er leuke shows in het park die de kinderen met voorrang kunnen bezoeken. Rond de middag wordt een heerlijke lunch geserveerd in het Onky Donky Huis en in de namiddag kunnen de kinderen rekenen op een middagsnack in het huis. De dag wordt afgesloten met een welverdiende diploma-uitreiking en een goodie-bag.

Onky Donky

Tijdens een Onky Donky Dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP. Het Onky Donky Huis is de gehele dag het vaste honk van de groep.

Onky Donky dag

Hoe kun jij Onky Donky helpen?

Steun als particulier

Start alleen of in teamverband een actie voor Onky Donky of doe een donatie. Help ons kinderen een onvergetelijke dag te laten beleven. Een bijdrage, klein of groot, is van groot belang voor deze kinderen.

Scholen/verenigingen

Door verschillende acties heeft Onky Donky veel kinderen blij kunnen maken. Zoals sponsorlopen, verkopen van spulletjes of een bedrijfsactie. Wil je ook zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijke dag bezorgen? Kom dan in actie!

Steun als bedrijf

Steun Onky Donky als bedrijf en bezorg kinderen een onvergetelijke dag én geniet van verschillende voordelen. Doneren of vriend worden is fiscaal aantrekkelijk en biedt de mogelijkheid jouw netwerk te vergroten. Kijk vooral naar de opties.

Onky Donky nieuws

Kim-Lian van der Meij leest voor uit Dierendorpje

Nationale Voorleesdagen 2021 De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van 20 tot en met 30 januari. Voorlezen is…

Lees verder

Onky Donky in Marble Mania

Onky Donky als goed doel in SBS6 programma Marble Mania Donderdag 11 februari is de vierde aflevering van…

Lees verder

Wil jij ook een Fonkeltje doneren?

Doneer een Fonkeltje En laat kinderen stralen! Met de donaties van een Fonkeltje kunnen wij kinderen die beperkt…

Lees verder