Belastingvoordeel

Er zijn vele manieren om bij te dragen aan de onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die worden beperkt in hun kind-zijn. Onky Donky denkt graag met u mee en maakt een voorstel op maat.

Fiscaal interessant

Stichting Onky Donky is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar en betalen wij als stichting daarover ook geen belasting. ANBI/RSIN nummer: 852629564

Genieten in het Onky Donky huis

Testament

Wilt u ook in de toekomst kinderen in een zorgelijke situatie een onvergetelijk dag bieden? Denk dan eens aan de mogelijkheid om Onky Donky in uw testament op te nemen.

Schenken met belastingvoordeel

U kunt fiscaal voordelig schenken als u besluit periodiek te gaan schenken. Om voor belastingvoordeel in aanmerking te komen gaat het om een vast bedrag per jaar met een looptijd van minimaal 5 jaar. Dit is met name interessant als de jaarlijkse gift €100 of meer bedraagt. Het voordeel ligt bij u; u kunt zonder drempelbedrag de gift aftrekken van de inkomstenbelasting.

Fonds op naam

Een fonds op naam is een bij leven of middels een testament opgericht fonds. Met een fonds op naam kunt u als particulier, stichting of bedrijf zelf bepalen hoe het geld wordt besteed. Zo kunt u jarenlang de familienaam of bedrijfsnaam of de naam van een overledene verbinden aan onze doelgroep kinderen die ons Onky Donky Huis bezoeken.