Ook ik neem graag het estafette schildpadje over en zal in het kort iets over mijzelf vertellen. Voor degene die mij nog niet kennen of gezien hebben.Ik ben Angèle Kuijper en ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben 46 jaar getrouwd geweest en sinds twee jaar weduwe en woonachtig in Lunteren midden in het bos met Swentiebold mijn kat en heel veel andere dieren en vogels om mij heen.

Van beroep ben ik landelijk filiaalleidster geweest bij HUNKEMÖLLER LEXIS en CLAUDIA STRÄTER. Tijdens de lange treinreizen en hotelkamers heb ik de opleiding Hoger Textiel School gedaan. En met succes afgerond. Verder heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan met een aparte opleiding voor grimeuse en schminken.

Daarnaast hadden/hebben Pieter en ik een gezamenlijke passie voor Ouwehands Dierenpark, waar wij menig vrij uurtje door hebben gebracht. En zodoende ging Pieter na zijn pensionering weer naar school voor een gidsen opleiding in Ouwehand en was ik dus ook vaak in de dierentuin te vinden. Met voor mij een leuk gevolg, dat ik werd gevraagd om voor Bears in mind te komen schminken. Twee keer per jaar is er een Berefeest en dan zit ik in de kuil blije gezichtjes te schminken of sta ik achter de leuke kraampjes te verkopen en dat doe ik nu zo’n 12-13 jaar met heel veel plezier.

En om een lang verhaal kort te houden heb ik het Onky Donky huis dus van heel dichtbij mee gemaakt en zien groeien en werd mijn nieuwsgierigheid steeds groter. Niet wetende dat ik daar in 2016 als vrijwilligster/eerste medewerkster zou komen te werken. En verder zou ik dagenlang over Onky Donky kunnen schrijven over hoe en waarom deze stichting zo belangrijk is en zeker ook voor mij. Daarom in een zin, ik heb een heel mooi huis, maar het Onky Donky huis komt bij mij op de tweede plaats, alleen ik mis er nog een slaapplaats, zo graag ben ik er.

Verder wens ik iedereen vele mooie momenten toe en wie weet zien wij elkaar op een leuke gezamenlijke Onky Donky dag.