Iedere keer weer……

Is het geweldig om als eerste medewerkster in de ochtend de sleutel op te halen. Ik loop dan via de  dierentuin naar het Onky Donky huis, heerlijk…! Het is een superbegin van een dag waarvan je zelf ook weer geniet.

Ik ben Anke van Mierlo. Ik woon in Wijk bij Duurstede met mijn partner en drie kinderen. Eigenlijk met twee omdat Anne, de oudste, op kamers woont in Wageningen.

Mede door haar ben ik vorig jaar enthousiast geworden. Zij werkt voor Ouwehands als  studentenbaantje. Iedere keer zei ze dat het een super omgeving is om te werken. Zij is begonnen  gastvrouw bij de panda’s.

Op dat moment kwam ook de nieuwsbrief met het verzoek voor vrijwilligers. Ik werk drie dagen in de week voor een commercieel bedrijf in de hypotheken en was op zoek naar een uitdaging erbij. Nou, die heb ik gevonden, wat een voldoening en dankbaarheid geven de kids bij Onky Donky je.

Het is zo leuk iedere keer weer, koekjes bakken, je eigen dochter als Ouwehands Zwarte Piet ontvangen om cadeautjes uit te delen in het Onky huis, high fives van de kinderen en die big smiles als ze weer naar huis gaan.

En dan blijf je zelf met een grote lach achter…

Ik heb mijn plekkie hier gevonden en heb voor nu nog een tip, doe het kaartje met het Onky Donky huis in je mobielhoesje, als je op vakantie bent, op je werk of bij vrienden kun je het laten zien en er over vertellen.

groetjes Anke