Fonkel, mascotte van Onky Donky

Fonkel (Mascotte Onky Donky)

Fonkel ontvangt kinderen op een Onky Donky dag. Hij laat de kinderen stralen en brengt hen een lach op het gezicht. Met deze mascotte dragen wij ook de Onky Donky thema’s uit: liefdevol, een hart voor kinderen, kinderen laten stralen. De mascotte is een schildpad omdat een schildpad staat met zijn schild voor bescherming en veiligheid. Dat is wat wij bieden in het Onky Donky huis. De schildpad vind je daarom ook in ons logo. Fonkel is vrolijk, een beetje gek en ontzettend lief en een echte allemansvriend. Fonkel woont in het Onky Donky huis, Zijn hoofddoel in het leven is kinderen te laten stralen op hun onvergetelijke Onky Donky dag. 

Om de kinderen nog meer te laten stralen en hun een onvergetelijke beleving mee naar huis te geven, zal Fonkel tijdens de Onky Donky dagen samen met de kinderen een dansje doen op een speciaal voor hem geschreven lied, genaamd “Fonkel jij bent mijn vriend”. Het lied is geschreven door Huug Duin en ingezongen door Kim-Lian van der Meij en Dani Apeldoorn.

 

Kantoor team:

 

 

Roby Beusink (Operationeel Coördinator)

Ik ben verantwoordelijk voor de fondsenwerving en marketing communicatie van Onky Donky. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle operationele zaken lopen en gecommuniceerd worden naar het bestuur.

 

Saskia van Ommen (Coördinator Onky Donky dagen)

Mijn taak bij het Onky Donky huis is om er voor te zorgen dat alles aanwezig is om een geweldige Onky Donky dag te organiseren: gasten uitnodigen, vrijwilligers inplannen, eten, drinken, cadeautjes regelen, noem maar op! Elke keer weer word ik er blij van om de kinderen met een verwachtingsvolle blik binnen te zien komen en om ze aan het eind van de dag weer moe, maar voldaan naar huis te zien gaan. Dat ik daar aan mag meewerken is elke dag een cadeautje!

Mirjam Zeegers (Administratie)

Mijn taak is om er voor te zorgen dat alles administratief op orde is. Alle facturen in/uit gaan via mij. Ik verwerk gegevens van vrijwilligers en zorg ervoor dat zij hun VOG en BHV hebben.

 

In samenwerking met: Esmeralda Klompenhouwer (Marketeer)

Met veel liefde voor het vak gaat Esmeralda enthousiast voor de hoogst haalbare resultaten. No-nonsense is haar werkhouding. Stichting Onky Donky werkt samen met Esmeralda Klompenhouwer om op marketinggebied zich te ontwikkelen en positioneren.

Bestuur: