Bestuur Onky donky

  • Marlies Boekhoorn (secretaris)
  • Ton van Gaalen (voorzitter)
  • Ans Heintzberger (penningmeester)
  • Remko Peters (vice voorzitter)
  • Denise v/d Garde (bestuurslid)
  • Corinne Delclisseur (bestuurslid)

 

Kantoor team:

Roby Beusink (Operationeel Coördinator)

Ik ben verantwoordelijk voor de fondsenwerving en marketing communicatie van Onky Donky. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle operationele zaken lopen en gecommuniceerd worden naar het bestuur.

Saskia van Ommen (Coördinator Onky Donky dagen)

Mijn taak bij het Onky Donky huis is om er voor te zorgen dat alles aanwezig is om een geweldige Onky Donky dag te organiseren: gasten uitnodigen, vrijwilligers inplannen, eten, drinken, cadeautjes regelen, noem maar op! Elke keer weer wordt ik er blij van om de kinderen met een verwachtingsvolle blik binnen te zien komen en om ze aan het eind van de dag weer moe, maar voldaan naar huis te zien gaan. Dat ik daar aan mag meewerken is elke dag een cadeautje!

Mirjam Zeegers (Administratie)

Mijn taak is om er voor te zorgen dat alles administratief op orde is. Alle facturen in/uit gaan via mij. Ik verwerk gegevens van vrijwilligers en zorg ervoor dat zij hun VOG en BHV hebben.