Aan mij de eer om wat te vertellen over mij zelf en mijn keuze om vrijwilligster te worden bij het  Onky Donky huis.

Mijn naam is Carolien van Doorn – van de Kolk en ik ben 47 jaar oud. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn jeugdvriendje en wij hebben 4 kinderen. Ons gezin kent een groot verdriet nl. dat onze oudste zoon Jelle  op 13 jarige leeftijd in 2012 plotseling is overleden aan een aneurysma……

Deze verdrietige gebeurtenis bepaalt elke dag hoe wij in het leven staan….

De persoonlijke motivatie om vrijwilligster te worden bij Onky Donky is mijn gevoel om wat te mogen betekenen voor kinderen, in welke omstandigheden dan ook. Kinderen met verdriet en pijn en een leven al zo jong met tegenslagen maar vaak vol levenslust een fijne dag “zonder zorgen” te mogen geven is een bijzonder gevoel. Het geeft veel voldoening om voor andere kinderen en ouders/verzorgers

iets te kunnen doen.

Als je een aantal dagen als vrijwilliger hebt meegedraaid dan sluit je af vol bewondering voor de kinderen en ouders en met heel veel respect en nieuwe energie.

Het is super gezellig en fijn om te helpen als vrijwilligster. Ik heb heel veel nieuwe lieve vrijwilligers ontmoet. Maar het belangrijkste is dat er genoeg tijd is voor mooie gesprekken en te genieten van de kinderen en samen met de andere vrijwilliger een fantastische mooie en vrolijke dag te hebben.

Ik ben er trots op om vrijwilligster te mogen zijn bij het Onky Donky team en hoop nog lang mooie dagen te kunnen verzorgen.

Warme groet, Carolien