12-05-2020

Goed nieuws! Ouwehands Dierenpark gaat 18 mei weer open. Dit geeft Onky Donky ook weer meer mogelijkheden. Komt u bij ons op bezoek in het Onky Donky huis? Lees dan eerst via onderstaande linkjes onze protocollen!

Protocollen:

KLIK HIER: Onky Donky in 1,5 m economie protocol

KLIK HIER: Veiligheid en hygiëne protocol

KLIK HIER: Thuisblijf regels

06-05-2020

Helaas nog geen duidelijkheid wanneer we weer Onky Donky dagen kunnen gaan organiseren. Wel zijn we druk bezig met het maken van protocollen wanneer we open kunnen. Zodra deze protocollen gemaakt zijn zullen deze hier geplaatst worden.

26-03-2020

Alle dagen zijn tot 1 juni aanstaande geannuleerd. Wij hopen van harte dat we vanaf 1 juni aanstaande de draad weer kunnen oppakken en jullie weer in real life te kunnen ontmoeten.

Ons team en al onze vrijwilligers kijken er ontzettend naar uit om weer groepen kinderen en gezinnen te mogen ontvangen in ons prachtige Onky Donky huis. Voor nu willen wij jullie en achterban voor de komende periode het allerbeste wensen.

16-03-2020

Vanmorgen hebben wij een moeilijke maar noodzakelijke beslissing genomen. Stichting Onky Donky annuleert met ingang van heden alle Onky Donky dagen tot 6 april aanstaande conform advies van de overheid. We zien het als onze verantwoordelijkheid dit te doen voor onze gasten en vrijwilligers. We zullen het Onky Donky huis tijdelijk sluiten. We doen dit met pijn in ons hart maar dit voelt voor ons nu het beste om iedereen te beschermen en verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Namens het bestuur, management en kantoorteam van Stichting Onky Donky