Het Dam tot Damweekend komt er weer aan! Op 19 en 20 september 2020 kun je tussen Amsterdam en Zaandam de ultieme uitdaging aangaan door te hardlopen (dag of night), te fietsen of te wandelen, allemaal op meerdere afstanden. Kortom: geschikt voor elk niveau!

Wij lopen mee met de wandeltocht van 10 en 20 km op zaterdag 19 september 2020 en gaan zoveel mogelijk sponsorgelden werven voor onze prachtige stichting om het verschil te kunnen maken voor kinderen met een fysieke, verstandelijk of financiële beperking.

Hoe?

Er zijn twee onderdelen waarvoor jij je kunt inschrijven:

  • 10 km wandelen (met Onky Donky team) start in Zaandam
  • 20 km wandelen (met Onky Donky team) start op de Dam in Amsterdam

Voor de wandeltochten: Onky Donky deelnamepakket voor volwassenen € 29,95 * en voor kinderen t/m 16 jaar €19,95*. Een deelnamepakket bevat een startbewijs, een Onky Donky T-shirt, een medaille. De wandeltochten zijn ook toegankelijk voor volwassenen en kinderen in een rolstoel.

Voor inschrijven kan nu via events@onkydonky.nl

Binnenkort zullen we via deze pagina of via jouw opgegeven email adres je op de hoogte brengen van relevante informatie voor deze dag en hoe je via geef.nl je eigen portal kunt maken om zoveel mogelijk sponsorvrienden te werven.

Veel succes met de voorbereidingen, wij hebben er zin in!

*prijzen zijn gebaseerd op prijzen 2019