Steun Onky Donky als particulier

Onky Donky zet zich in voor kinderen die zich bevinden in zorgelijke situatie waardoor ze worden beperkt in hun kind-zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, kinderen die onder de armoedegrens leven en kinderen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen.

Help kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen

Dankzij jouw donatie kunnen wij kinderen een dag bezorgen waarbij alles om hen draait, ze zijn als het ware V.I.P.s. Donaties worden gebruikt om nog meer kinderen zo’n dag te laten beleven.

“Lieve vrijwilligers van Onky Donky, wat een super geslaagde dag! Wat doen jullie dat toch met veel liefde en aandacht. Ik en de kinderen hebben echt een bijzondere dag gehad. Bedankt voor de goede zorgen. Liefs Rilana en de kinderen.”

“Lieve mensen van Onky Donky, bedankt voor deze fijne dag waar wij genoeg tijd, ruimte, rust, plezier en lekkers mochten hebben in het Onky Donky Huis. We hebben allemaal op onze eigen manier kunnen genieten van deze dag. Groetjes medewerkers van Buitenhorst Centrum voor Autisme.”