Gastvrouw / Gastheer Onky Donky Dagen (vw)

Inzetbaar: minimaal 2 x per maand een hele dag (09.00-16.30 uur) of dagdeel, veelal in weekenden of vakanties.

Wil jij kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan een onvergetelijke dag bezorgen? 

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagje of dagdeel willen helpen als wij groepen kinderen ontvangen. Samen met de andere vrijwilligers zorg je voor een gezellige ontvangst, gezamenlijke lunch en afsluiting van de dag. Als gastvrouw/-heer ben je het eerste aanspreekpunt voor de gasten, help je bij eventuele vragen, bied je een luisterend oor en zorg je er ook voor dat het Onky Donky Huis opgeruimd blijft.

Op dit moment ontvangen wij ca drie groepen per week. Er zijn altijd twee tot drie vrijwilligers gelijktijdig in het Onky Donky Huis aanwezig naast de begeleiding die met de kinderen meekomt. In overleg kijken we naar beschikbaarheid en inzet. 

Gewenste vaardigheden

Je bent een mensen-mens, leuk met kinderen, initiatiefrijk, sensitief, dienstbaar, representatief, flexibel en je werkt graag in teamverband. 

Locatie

Onky Donky Huis gelegen bij Ouwehands Dierenpark, Rhenen 

Dagen en tijden

Je bent minimaal 2 x per maand een hele dag (09.00-16.30 uur) of dagdeel beschikbaar. Bij voorkeur ben je inzetbaar in de weekenden en/of schoolvakanties. 

Wat maakt dit vrijwilligerswerk aantrekkelijk?

"Hartverwarmend om te zien hoe de kinderen stralen op een Onky Donky Dag. Het geeft mij een gevoel van voldoening en natuurlijk een leuke dag!"  - Elly, gastvrouw Onky Donky Huis 

Wat bieden wij de vrijwilliger

Onky Donky is trots op haar vrijwilligers en is zeer dankbaar voor alle energie en tijd die er beschikbaar wordt gesteld. Graag biedt Onky Donky daarvoor terug:

  • Gezelligheid
  • BHV-cursus of Kindhulpverlening door ons verzorgd
  • Twee maal per jaar een vrijwilligersdag
  • Vrijwilligersverzekering via de VNG
  • Reiskostenvergoeding

Wij vragen

  • Verklaring omtrent goed gedag (gratis en vragen wij aan)
  • Intentieverklaring omtrent gedrag en kinderen
  • Getekende vrijwilligersovereenkomst
  • Collegialiteit, representativiteit en beschikbaarheid 

Interesse?

Meld je via ons contactformulier en Babette Boon neemt spoedig contact met je op. Heb je voorafgaand vragen? Bel dan gerust even op dinsdag of donderdag met Babette Boon op tel. 0317 722 729

Close