Angèle dank je voor het doorgeven van de pen.

Ik zal me even voorstellen: ik ben Gradie Gossink, 67 jaar en woon in Ochten. Ik heb 2 lieve zoons, een heel leuke schoondochter en ben de trotse oma van een kleinzoon van 13 en een kleindochter van bijna 10. Mijn man is overleden.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als receptioniste in een dermatologenpraktijk in Nijmegen. Toen ik 2 jaar geleden met pensioen ging kreeg ik de tijd om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik werd door de dochter van mijn zus, die ook vrijwilliger is bij Onky Donky, attent gemaakt op dit goede doel.

Bij het kennismakingsgesprek was de indruk van de sfeer in het Onky Donky huis zo goed dat ik mij meteen heb opgegeven en sinds december 2017 heb ik een aantal dagen als vrijwilliger mogen meedraaien.

De samenwerking met steeds weer andere vrijwilligers vind ik heel inspirerend, want je leert heel veel van elkaar. Als je de medische- of sociale problemen van de kinderen die op een Onky Donky Dag komen ziet besef je eens temeer dat in het leven je gezondheid en de mensen die om je geven het allerbelangrijkst zijn.

Hoewel wij als vrijwilliger natuurlijk geen oplossingen voor de persoonlijke problemen van de kinderen kunnen bieden is het heel fijn om eraan te mogen meewerken de kinderen een onbezorgde dag te bezorgen waarop ze echt kind kunnen zijn en waarop ze met plezier kunnen terugkijken.

Ik hoop dit nog lange tijd, samen met de collega-vrijwilligers, te mogen doen.

Groetjes Gradie