Hoe kun je Onky Donky steunen?

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is jouw hulp hard nodig, wij zijn geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Je kunt het Onky Donky huis op diverse manieren ondersteunen:

Steun als particulier

Draag bij aan Onky Donky en help kinderen een onvergetelijke dag te beleven. Een bijdrage, klein of groot, is van groot belang voor kinderen die zich bevinden in een zorgelijke situatie.

Steun als bedrijf

Steun Onky Donky als bedrijf en geniet van verschillende voordelen. Member worden is fiscaal aantrekkelijk en biedt u de mogelijkheid uw netwerk te vergroten. Kijk vooral naar de opties.

Scholen/verenigingen

Verschillende acties hebben ervoor gezorgd dat Onky Donky een hoop kinderen blij heeft kunnen maken. Denk hierbij aan sponsorlopen, het verkopen van spulletjes of een bedrijfsactie. Met de opbrengst van zo’n actie maak jij mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen een onvergetelijke dag kan bezorgen.

Word vrijwilliger

Zonder de inzet van onze vrijwilligers zou Onky Donky niet kunnen bestaan. Met de hulp van nog meer vrijwilligers is het mogelijk nog meer kinderen te verblijden. Wil jij hier aan bijdragen? Word ook vrijwilliger bij Onky Donky!

Word verwijzer

Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende verwijzers kunnen wij vele kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Interesse in zo’n samenwerking? Word dan ook verwijzer voor Onky Donky!