Hoe kan je helpen?

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Als ondernemer kunt u het Onky Donky huis op diverse manieren ondersteunen:

Giftenaftrek

De gift van uw bedrijf aan Onky Donky kunt u aftrekken van uw winst. Er geldt hiervoor een maximumgrens van 50% van de fiscale winst, met een absoluut maximum van € 100.000,-.

Gift als bedrijfskosten

Een bedrijf mag uitgaven, gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf, aftrekken als kosten. Dit geldt zowel voor bedrijven die aan inkomstenbelasting zijn onderworpen als bedrijven die aan vennootschapsbelasting zijn onderworpen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sponsoring? Neem gerust vrijblijvend contact met op met Petra van Soest, operationeel manager via tel 0317 72 27 29.

Doneer

Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen met beperking een onvergetelijke dag kan verzorgen vanuit het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Doneer nu

Word vrijwilliger

Zonder de belangeloze inzet van onze vrijwilligers (18+) kan het Onky Donky huis niet bestaan. Wij zijn op zoek naar jou om samen met ons vele kinderen een  ‘onvergetelijke dag’ te bieden. Meld je direct aan!

Lees verder

Kom in actie

Alle acties voor Onky Donky, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert, zelfgemaakte spullen verkoopt of als bedrijf een kerstactie bedenkt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen met een beperking een onvergetelijke dag kan verzorgen vanuit het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Lees verder

Steun als bedrijf

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring. Ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren. 

Lees verder
Close