Hoe kan je helpen?

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is jouw hulp hard nodig, wij zijn geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Je kunt het Onky Donky huis op diverse manieren ondersteunen:

Belastingvoordeel

Onky Donky is een stichting mnet ANBI-status, waardoor uw donatie mogelijk fiscaal aftrekbaar is. Lees meer.

Contact

Wilt u meer weten over doneren of sponsoren? Neem gerust vrijblijvend contact met op via tel 0317 72 27 29.

Doneer

Elke bijdrage, klein of groot, is van harte welkom! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen met beperking een onvergetelijke dag kan verzorgen vanuit het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Doneer nu

Word vrijwilliger

Zonder de belangeloze inzet van onze vrijwilligers (18+) kan het Onky Donky huis niet bestaan. Wij zijn op zoek naar jou om samen met ons vele kinderen een  ‘onvergetelijke dag’ te bieden. Meld je direct aan!

Lees verder

Kom in actie

Alle acties voor Onky Donky, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert, zelfgemaakte spullen verkoopt of als bedrijf een kerstactie bedenkt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen met een beperking een onvergetelijke dag kan verzorgen vanuit het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Lees verder

Steun als bedrijf

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring. Ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren. 

Lees verder
Close