Informatie over Onky Donky

ANBI

Stichting Onky Donky is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Het is daarom fiscaal interessant om aan Onky Donky te doneren. Donaties zijn fiscaal aftrekbaar en wij betalen als stichting daarover ook geen belasting.

Beleidsplan

Onky Donky heeft een beleidsplan opgesteld voor 2018-2020 waarin ambities gerelateerd aan doelbesteding, vrijwilligerswerk, fondsenwerving en communicatie naar voren komen.

Jaarverslag

Onky Donky brengt jaarlijks een jaarverslag uit om donateurs, actievoerders en sponsoren op de hoogte te brengen van geworven gelden, gehouden activiteiten en waaraan gelden zijn besteed.

Ambities

Onky Donky heeft een ambitieboekje uitgebracht waarin ambities over vrijwilligerswerk, fondsenverwerving, naamsbekendheid en positionering naar voren komen.

Werken bij

Onky Donky heeft vaak verschillende vacatures. Bekijk welke vacature bij jou past en neem contact op als je vragen hebt.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Onky Donky? Kijk eens naar onze veel gestelde vragen, wie weet staat ook jouw vraag ertussen.

Nieuwsbrief ontvangen

Onky Donky brengt meerdere keren per jaar een nieuwsbrief uit met leuke verhalen, feiten en nieuwtjes uit het Onky Donky Huis. Ge√Įnteresseerd? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.