New York City Marathon

New York City Marathon

Robin de Lange in actiedonderdag 08 juni 2017 17:01

Altijd al de NYC Marathon willen lopen, maar het kwam er niet echt van? Nu is je kans! Onky Donky biedt je een startbewijs en arrangement aan en de kans om in november te lopen voor de kinderen die het hard nodig hebben. Directeur Ouwehands Dierenpark, Robin de Lange, en zijn vrienden hebben al toegezegd mee te doen, nu jij nog!

New York Marathon

Vind jij ook dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen? Dat een dagje dierentuin binnen het bereik van elk kind moet liggen? Steun ons dan en loop de New York City Marathon voor Onky Donky!

Arrangement

Als deelnemer kun je gebruik maken van een zeer volledig arrangement. Dit betekent professionele en ervaren begeleiding, een hotel op een toplocatie en vele leuke extra’s voor jou als deelnemer van Team Onky Donky!

Het arrangement van deze zesdaagse reis bestaat uit:

  • Startbewijs voor de NYM op 5 nov 2017
  • Rechtstreekse retourvlucht van Amsterdam – New York (2 nov heen - 6 nov terug)
  • 4 hotelovernachtingen in Hotel RIU Plaza in Manhattan
  • Benodigde transfers 
  • Begeleiding ter plekke 
  • Gezamenlijk programma met verkenningsloop door Central Park (optioneel)
  • Begeleiding door een erkend fysiotherapeut + advies op maat
  • Een hardloop t-shirt voorzien van jouw eigen naam en ruimte voor sponsors
  • actieplatform om online geld in te zamelen www.geef.nl/doel/onkydonky/acties

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen de inspanning om minimaal € 4500 voor Onky Donky op te halen. Uit ervaring blijkt dat zeker haalbaar en je krijgt er het arrangement voor terug natuurlijk! Daarnaast bieden wij je het actieplatform om je actie gratis aan te maken en online fondsen te werven binnen jouw familie-, kennissen en vriendenkring voor deze actie. 

Med je nu aan of informeer naar de mogelijkheden

Ga naar ons actieplatform of bel met Petra van Soest via tel 0317 722 729.

« Terug

Nieuws

Kabinet neemt maatregelen om kwaliteit jeugdzorg te verbeteren

Nieuws Jeugdzorgmaandag 16 april 2018 20:10 Jongeren in de gesloten jeugdzorg mogen niet meer in de isoleercel belanden. Uit huis geplaatste kinderen krijgen een mentor en elke jeugdzorgjongere stelt in het vervolg samen met zijn ... lees verder

Bescherming van de privacy

Bescherming van de privacyvrijdag 13 april 2018 15:51 Stichting Onky Donky vindt de bescherming van de privacy van onze vrijwilligers, medewerkers, verwijzers, gasten, sponsoren en donateurs van groot belang. Wij hebben alles in het werk gesteld om ... lees verder

Rondleiding Onky Donky Members Club

Rondleiding Mark Wegh.jpgdinsdag 10 april 2018 21:37 Op 10 april 2018 was de Onky Donky Members Club te gast bij Porsche Classic Center Gelderland. Het was een interessante bijeenkomst waarbij de plannen vanuit stichting Onky Donky werden ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Je kunt het Onky Donky Huis op diverse manieren steunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close