New York City Marathon

New York City Marathon

Robin de Lange in actiedonderdag 08 juni 2017 17:01

Altijd al de NYC Marathon willen lopen, maar het kwam er niet echt van? Nu is je kans! Onky Donky biedt je een startbewijs en arrangement aan en de kans om in november te lopen voor de kinderen die het hard nodig hebben. Directeur Ouwehands Dierenpark, Robin de Lange, en zijn vrienden hebben al toegezegd mee te doen, nu jij nog!

New York Marathon

Vind jij ook dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen? Dat een dagje dierentuin binnen het bereik van elk kind moet liggen? Steun ons dan en loop de New York City Marathon voor Onky Donky!

Arrangement

Als deelnemer kun je gebruik maken van een zeer volledig arrangement. Dit betekent professionele en ervaren begeleiding, een hotel op een toplocatie en vele leuke extra’s voor jou als deelnemer van Team Onky Donky!

Het arrangement van deze zesdaagse reis bestaat uit:

  • Startbewijs voor de NYM op 5 nov 2017
  • Rechtstreekse retourvlucht van Amsterdam – New York (2 nov heen - 6 nov terug)
  • 4 hotelovernachtingen in Hotel RIU Plaza in Manhattan
  • Benodigde transfers 
  • Begeleiding ter plekke 
  • Gezamenlijk programma met verkenningsloop door Central Park (optioneel)
  • Begeleiding door een erkend fysiotherapeut + advies op maat
  • Een hardloop t-shirt voorzien van jouw eigen naam en ruimte voor sponsors
  • actieplatform om online geld in te zamelen www.geef.nl/doel/onkydonky/acties

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen de inspanning om minimaal € 4500 voor Onky Donky op te halen. Uit ervaring blijkt dat zeker haalbaar en je krijgt er het arrangement voor terug natuurlijk! Daarnaast bieden wij je het actieplatform om je actie gratis aan te maken en online fondsen te werven binnen jouw familie-, kennissen en vriendenkring voor deze actie. 

Med je nu aan of informeer naar de mogelijkheden

Ga naar ons actieplatform of bel met Petra van Soest via tel 0317 722 729.

« Terug

Nieuws

Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Frits Sissingzaterdag 03 februari 2018 15:27 Wij zijn bijzonder verheugd om te melden dat het Onky Donky Benefiet Diner op zaterdag 24 maart 2018 geheel uitverkocht is. Dit exclusieve evenement in Ouwehands Dierenpark Rhenen wordt ... lees verder

NL Doet Dag

Compilatie NL Doetdonderdag 25 januari 2018 15:02 Help het Onky Donky Huis fris het voorjaar in! Het voorjaar komt langzaam in zicht! Een mooi moment om NL Doet aan te grijpen om het Onky Donky Huis weer fris en fruitig te maken. Help jij mee? ... lees verder

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Bellenblaaswoensdag 17 januari 2018 09:30 Waarom onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die in armoede leven? Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen. Dit meldt het CBS in het rapport Armoede en sociale uitsluiting ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Als ondernemer kunt u het Onky Donky Huis op diverse manieren ondersteunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close