New York City Marathon

New York City Marathon

Robin de Lange in actiedonderdag 08 juni 2017 17:01

Altijd al de NYC Marathon willen lopen, maar het kwam er niet echt van? Nu is je kans! Onky Donky biedt je een startbewijs en arrangement aan en de kans om in november te lopen voor de kinderen die het hard nodig hebben. Directeur Ouwehands Dierenpark, Robin de Lange, en zijn vrienden hebben al toegezegd mee te doen, nu jij nog!

New York Marathon

Vind jij ook dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen? Dat een dagje dierentuin binnen het bereik van elk kind moet liggen? Steun ons dan en loop de New York City Marathon voor Onky Donky!

Arrangement

Als deelnemer kun je gebruik maken van een zeer volledig arrangement. Dit betekent professionele en ervaren begeleiding, een hotel op een toplocatie en vele leuke extra’s voor jou als deelnemer van Team Onky Donky!

Het arrangement van deze zesdaagse reis bestaat uit:

  • Startbewijs voor de NYM op 5 nov 2017
  • Rechtstreekse retourvlucht van Amsterdam – New York (2 nov heen - 6 nov terug)
  • 4 hotelovernachtingen in Hotel RIU Plaza in Manhattan
  • Benodigde transfers 
  • Begeleiding ter plekke 
  • Gezamenlijk programma met verkenningsloop door Central Park (optioneel)
  • Begeleiding door een erkend fysiotherapeut + advies op maat
  • Een hardloop t-shirt voorzien van jouw eigen naam en ruimte voor sponsors
  • actieplatform om online geld in te zamelen www.geef.nl/doel/onkydonky/acties

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen de inspanning om minimaal € 4500 voor Onky Donky op te halen. Uit ervaring blijkt dat zeker haalbaar en je krijgt er het arrangement voor terug natuurlijk! Daarnaast bieden wij je het actieplatform om je actie gratis aan te maken en online fondsen te werven binnen jouw familie-, kennissen en vriendenkring voor deze actie. 

Med je nu aan of informeer naar de mogelijkheden

Ga naar ons actieplatform of bel met Petra van Soest via tel 0317 722 729.

« Terug

Nieuws

SAM-dagen

Sam dag headervrijdag 22 september 2017 17:05 Veel kinderen vinden de omgang met dieren leuk. Tijdens de interactie met de dieren komen allerlei zaken, die kinderen in het dagelijks leven tegenkomen op een natuurlijke manier aan de orde. Een ... lees verder

Openingsactie Aperto Mode

Actie Aperto Mode.donderdag 07 september 2017 12:40 Aperto Mode in Wijchen heeft niet alleen prachtige kleding, maar ook een mooie actie tijdens de opening na de verbouwing georganiseerd. Het team heeft een donatiebox in de winkel geplaatst en al ... lees verder

Cycling for Stars

Mark Koelen Cycling for Stars_Onky Donky.jpgzaterdag 17 juni 2017 14:45 Mark Koelen is al even onderweg. Op de fiets knoopt hij twee jaar lang onze wereld symbolisch aan elkaar door de ontmoetingen en verhalen. Om dit te versterken geeft hij aan mensen onderweg een ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Als ondernemer kunt u het Onky Donky Huis op diverse manieren ondersteunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close