Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Bellenblaaswoensdag 17 januari 2018 09:30

Waarom onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die in armoede leven?

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen. Dit meldt het CBS in het rapport Armoede en sociale uitsluiting 2018.

In totaal leefden in 2016 ruim 292.000 minderjarige kinderen in een huishouden met een laag inkomen, Voor 117.000 van hen was dit het vierde jaar achtereen. Ruim 4 op de 10 van deze kinderen groeiden op in een eenoudergezin.

Om deze reden nodigt Onky Donky veel kinderen uit via onder anderen Stichting Leergeld De LiemersStichting Leergeld Arnhem en Stichting Kinderen van de voedselbank.

Help jij ook mee? www.onkydonky.nl

« Terug

Nieuws

Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Frits Sissingzaterdag 03 februari 2018 15:27 Wij zijn bijzonder verheugd om te melden dat het Onky Donky Benefiet Diner op zaterdag 24 maart 2018 geheel uitverkocht is. Dit exclusieve evenement in Ouwehands Dierenpark Rhenen wordt ... lees verder

NL Doet Dag

Compilatie NL Doetdonderdag 25 januari 2018 15:02 Help het Onky Donky Huis fris het voorjaar in! Het voorjaar komt langzaam in zicht! Een mooi moment om NL Doet aan te grijpen om het Onky Donky Huis weer fris en fruitig te maken. Help jij mee? ... lees verder

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Bellenblaaswoensdag 17 januari 2018 09:30 Waarom onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die in armoede leven? Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen. Dit meldt het CBS in het rapport Armoede en sociale uitsluiting ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Als ondernemer kunt u het Onky Donky Huis op diverse manieren ondersteunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close