Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Bellenblaaswoensdag 17 januari 2018 09:30

Waarom onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die in armoede leven?

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen. Dit meldt het CBS in het rapport Armoede en sociale uitsluiting 2018.

In totaal leefden in 2016 ruim 292.000 minderjarige kinderen in een huishouden met een laag inkomen, Voor 117.000 van hen was dit het vierde jaar achtereen. Ruim 4 op de 10 van deze kinderen groeiden op in een eenoudergezin.

Om deze reden nodigt Onky Donky veel kinderen uit via onder anderen Stichting Leergeld De LiemersStichting Leergeld Arnhem en Stichting Kinderen van de voedselbank.

Help jij ook mee? www.onkydonky.nl

« Terug

Nieuws

Kabinet neemt maatregelen om kwaliteit jeugdzorg te verbeteren

Nieuws Jeugdzorgmaandag 16 april 2018 20:10 Jongeren in de gesloten jeugdzorg mogen niet meer in de isoleercel belanden. Uit huis geplaatste kinderen krijgen een mentor en elke jeugdzorgjongere stelt in het vervolg samen met zijn ... lees verder

Bescherming van de privacy

Bescherming van de privacyvrijdag 13 april 2018 15:51 Stichting Onky Donky vindt de bescherming van de privacy van onze vrijwilligers, medewerkers, verwijzers, gasten, sponsoren en donateurs van groot belang. Wij hebben alles in het werk gesteld om ... lees verder

Rondleiding Onky Donky Members Club

Rondleiding Mark Wegh.jpgdinsdag 10 april 2018 21:37 Op 10 april 2018 was de Onky Donky Members Club te gast bij Porsche Classic Center Gelderland. Het was een interessante bijeenkomst waarbij de plannen vanuit stichting Onky Donky werden ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Je kunt het Onky Donky Huis op diverse manieren steunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close