Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Frits Sissingzaterdag 03 februari 2018 15:27

Wij zijn bijzonder verheugd om te melden dat het Onky Donky Benefiet Diner op zaterdag 24 maart 2018 geheel uitverkocht is. Dit exclusieve evenement in Ouwehands Dierenpark Rhenen wordt georganiseerd om geld in te zamelen om nog meer Onky Donky Dagen te organiseren voor kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn.

Deze feestelijke avond zal beginnen bij het Onky Donky Huis en zal zich vervolgen door Ouwehands Dierenpark Rhenen. In Pandasia serveren wij een aperitief en in het Jungle Restaurant worden overheerlijke culinaire gerechten voorgeschoteld. Hierop volgend zal er een veiling plaatsvinden waar luxe arrangementen en andere spectaculaire items worden aangeboden, met een swingende afsluiting.

De opbrengsten komen ten goede aan stichting Onky Donky. Het Onky Donky Huis is in 2016 gerealiseerd voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Vanuit deze prachtige locatie in Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt Onky Donky de kinderen een onvergetelijke VIP-dag.

« Terug

Nieuws

Kabinet neemt maatregelen om kwaliteit jeugdzorg te verbeteren

Nieuws Jeugdzorgmaandag 16 april 2018 20:10 Jongeren in de gesloten jeugdzorg mogen niet meer in de isoleercel belanden. Uit huis geplaatste kinderen krijgen een mentor en elke jeugdzorgjongere stelt in het vervolg samen met zijn ... lees verder

Bescherming van de privacy

Bescherming van de privacyvrijdag 13 april 2018 15:51 Stichting Onky Donky vindt de bescherming van de privacy van onze vrijwilligers, medewerkers, verwijzers, gasten, sponsoren en donateurs van groot belang. Wij hebben alles in het werk gesteld om ... lees verder

Rondleiding Onky Donky Members Club

Rondleiding Mark Wegh.jpgdinsdag 10 april 2018 21:37 Op 10 april 2018 was de Onky Donky Members Club te gast bij Porsche Classic Center Gelderland. Het was een interessante bijeenkomst waarbij de plannen vanuit stichting Onky Donky werden ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Je kunt het Onky Donky Huis op diverse manieren steunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close