Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Frits Sissingzaterdag 03 februari 2018 15:27

Wij zijn bijzonder verheugd om te melden dat het Onky Donky Benefiet Diner op zaterdag 24 maart 2018 geheel uitverkocht is. Dit exclusieve evenement in Ouwehands Dierenpark Rhenen wordt georganiseerd om geld in te zamelen om nog meer Onky Donky Dagen te organiseren voor kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn.

Deze feestelijke avond zal beginnen bij het Onky Donky Huis en zal zich vervolgen door Ouwehands Dierenpark Rhenen. In Pandasia serveren wij een aperitief en in het Jungle Restaurant worden overheerlijke culinaire gerechten voorgeschoteld. Hierop volgend zal er een veiling plaatsvinden waar luxe arrangementen en andere spectaculaire items worden aangeboden, met een swingende afsluiting.

De opbrengsten komen ten goede aan stichting Onky Donky. Het Onky Donky Huis is in 2016 gerealiseerd voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Vanuit deze prachtige locatie in Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt Onky Donky de kinderen een onvergetelijke VIP-dag.

« Terug

Nieuws

Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Frits Sissingzaterdag 03 februari 2018 15:27 Wij zijn bijzonder verheugd om te melden dat het Onky Donky Benefiet Diner op zaterdag 24 maart 2018 geheel uitverkocht is. Dit exclusieve evenement in Ouwehands Dierenpark Rhenen wordt ... lees verder

NL Doet Dag

Compilatie NL Doetdonderdag 25 januari 2018 15:02 Help het Onky Donky Huis fris het voorjaar in! Het voorjaar komt langzaam in zicht! Een mooi moment om NL Doet aan te grijpen om het Onky Donky Huis weer fris en fruitig te maken. Help jij mee? ... lees verder

Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen

Bellenblaaswoensdag 17 januari 2018 09:30 Waarom onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die in armoede leven? Langdurige armoede in Nederland is verder toegenomen. Dit meldt het CBS in het rapport Armoede en sociale uitsluiting ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Als ondernemer kunt u het Onky Donky Huis op diverse manieren ondersteunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close