Prachtige opbrengst benefietdiner

Prachtige opbrengst benefietdiner

Chequemomentzondag 25 maart 2018 10:12

Op zaterdag 24 maart organiseerde stichting Onky Donky in het kader van het lustrum van de stichting een benefietdiner in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Na een prachtige avond vol entertainment, smakelijke gerechten en gezelligheid maakte gastheer Frits Sissing een onvoorstelbare opbrengst voor het Onky Donky Huis in Rhenen bekend. Ter plekke werd het nettobedrag zelfs afgerond naar 200.000 euro. Hier gaat stichting Onky Donky vele kinderen in een zorgelijke situatie blij mee maken. 

In Nederland groeit nog 1 op de 8 kinderen op in armoede, zijn er 100.000 multiprobleem- gezinnen en tellen we 75.000 kinderen met een lichamelijk en/ of verstandelijke beperking. Onky Donky vindt dat alles begint bij het kind. Ook kinderen die in een zorgelijke situatie verkeren en in hun kind-zijn worden beperkt verdienen tenminste één moment waarop zij even hun gedachten kunnen verzetten en een onvergetelijke dag kunnen beleven vanuit het Onky Donky Huis. Initiatiefneemster Marlies Boekhoorn heeft stichting Onky Donky vijf jaar geleden in het leven geroepen.

Het Onky Donky Benefietdiner werd georganiseerd in het kader van het lustrum van de stichting. Ruim 200 particulieren en ondernemers uit heel Nederland waren aanwezig en worden ontvangen in het Onky Donky Huis, Pandasia en de Jungle van Ouwehands Dierenpark Rhenen. Optredens werden verzorgd door de 9-jarige pianiste XuanXuan, door Jill Helena, Carolina Dijkhuizen, The Three Amigos The Legend, Robert Leroy,  en The Recipe. Tussentijds presenteerde Frits Sissing een loterij en veiling met een grote diversiteit aan prijzen en arrangementen. De avond werd afgesloten met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag, dat door een van de ondernemers werd afgerond naar 200.000 euro. Deze gelden komen ten goede aan de Onky Donky Dagen.

« Terug

Nieuws

Kabinet neemt maatregelen om kwaliteit jeugdzorg te verbeteren

maandag 16 april 2018 20:10 Jongeren in de gesloten jeugdzorg mogen niet meer in de isoleercel belanden. Uit huis geplaatste kinderen krijgen een mentor en elke jeugdzorgjongere stelt in het vervolg samen met zijn ... lees verder

Bescherming van de privacy

vrijdag 13 april 2018 15:51 Stichting Onky Donky vindt de bescherming van de privacy van onze vrijwilligers, medewerkers, verwijzers, gasten, sponsoren en donateurs van groot belang. Wij hebben alles in het werk gesteld om ... lees verder

Rondleiding Onky Donky Members Club

Rondleiding Mark Wegh.jpgdinsdag 10 april 2018 21:37 Op 10 april 2018 was de Onky Donky Members Club te gast bij Porsche Classic Center Gelderland. Het was een interessante bijeenkomst waarbij de plannen vanuit stichting Onky Donky werden ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Je kunt het Onky Donky Huis op diverse manieren steunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close