Bescherming van de privacy

Bescherming van de privacy

Bescherming van de privacyvrijdag 13 april 2018 15:51

Stichting Onky Donky vindt de bescherming van de privacy van onze vrijwilligers, medewerkers, verwijzers, gasten, sponsoren en donateurs van groot belang. Wij stellen alles in het werk om hun privacy te beschermen en tegelijkertijd ons contact zo persoonlijk mogelijk te maken. Onze voorbereidingen op de nieuwe privacywetgeving zijn dan ook in volle gang.

Op 25 mei 2018 verandert er veel op het gebied van privacybescherming. Op deze datum wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) definitief vervangen voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG staat ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR).

Ter voorbereiding op deze nieuwe wetgeving zijn wij druk bezig met:

  • Het in kaart brengen van onze (persoonlijke) gegevensstromen;
  • Het vernieuwen van ons privacybeleid inclusief bijbehorende update van het privacystatement op onze website;
  • Het ontwikkelen van een standaard verwerkersovereenkomst. In deze verwerkersovereenkomst komt alle wettelijk verplichte informatie aan bod. Een downloadbare variant van onze standaard verwerkersovereenkomst wordt begin mei beschikbaar gesteld op onze website, deze kunt u eenvoudig aan uw eigen dossier toevoegen.

 

 

 

 

 

« Terug

Nieuws

Kabinet neemt maatregelen om kwaliteit jeugdzorg te verbeteren

Nieuws Jeugdzorgmaandag 16 april 2018 20:10 Jongeren in de gesloten jeugdzorg mogen niet meer in de isoleercel belanden. Uit huis geplaatste kinderen krijgen een mentor en elke jeugdzorgjongere stelt in het vervolg samen met zijn ... lees verder

Bescherming van de privacy

Bescherming van de privacyvrijdag 13 april 2018 15:51 Stichting Onky Donky vindt de bescherming van de privacy van onze vrijwilligers, medewerkers, verwijzers, gasten, sponsoren en donateurs van groot belang. Wij stellen alles in het werk om hun ... lees verder

Rondleiding Onky Donky Members Club

Rondleiding Mark Wegh.jpgdinsdag 10 april 2018 21:37 Op 10 april 2018 was de Onky Donky Members Club te gast bij Porsche Classic Center Gelderland. Het was een interessante bijeenkomst waarbij de plannen vanuit stichting Onky Donky werden ... lees verder

Steun Onky Donky

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn, een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen?

Je kunt het Onky Donky Huis op diverse manieren steunen:

Blijf op de hoogte

Ontvang jij graag het laatste nieuws van Onky Donky in je mailbox? Registreer je dan snel en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Close