Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Onky Donky Benefiet Diner uitverkocht!

Frits Sissingzaterdag 03 februari 2018

Wij zijn bijzonder verheugd om te melden dat het Onky Donky Benefiet Diner op zaterdag 24 maart 2018 geheel uitverkocht is. Dit exclusieve evenement in Ouwehands Dierenpark Rhenen wordt georganiseerd om geld in te zamelen om nog meer Onky Donky Dagen te organiseren voor kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn.

Deze feestelijke avond zal beginnen bij het Onky Donky Huis en zal zich vervolgen door Ouwehands Dierenpark Rhenen. In Pandasia serveren wij een aperitief en in het Jungle Restaurant worden overheerlijke culinaire gerechten voorgeschoteld. Hierop volgend zal er een veiling plaatsvinden waar luxe arrangementen en andere spectaculaire items worden aangeboden, met een swingende afsluiting.

De opbrengsten komen ten goede aan stichting Onky Donky. Het Onky Donky Huis is in 2016 gerealiseerd voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Vanuit deze prachtige locatie in Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt Onky Donky de kinderen een onvergetelijke VIP-dag.

Close