Prachtige opbrengst benefietdiner

Prachtige opbrengst benefietdiner

Chequemomentzondag 25 maart 2018

Op zaterdag 24 maart organiseerde stichting Onky Donky in het kader van het lustrum van de stichting een benefietdiner in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Na een prachtige avond vol entertainment, smakelijke gerechten en gezelligheid maakte gastheer Frits Sissing een onvoorstelbare opbrengst voor het Onky Donky Huis in Rhenen bekend. Ter plekke werd het nettobedrag zelfs afgerond naar 200.000 euro. Hier gaat stichting Onky Donky vele kinderen in een zorgelijke situatie blij mee maken. 

In Nederland groeit nog 1 op de 8 kinderen op in armoede, zijn er 100.000 multiprobleem- gezinnen en tellen we 75.000 kinderen met een lichamelijk en/ of verstandelijke beperking. Onky Donky vindt dat alles begint bij het kind. Ook kinderen die in een zorgelijke situatie verkeren en in hun kind-zijn worden beperkt verdienen tenminste één moment waarop zij even hun gedachten kunnen verzetten en een onvergetelijke dag kunnen beleven vanuit het Onky Donky Huis. Initiatiefneemster Marlies Boekhoorn heeft stichting Onky Donky vijf jaar geleden in het leven geroepen.

Het Onky Donky Benefietdiner werd georganiseerd in het kader van het lustrum van de stichting. Ruim 200 particulieren en ondernemers uit heel Nederland waren aanwezig en worden ontvangen in het Onky Donky Huis, Pandasia en de Jungle van Ouwehands Dierenpark Rhenen. Optredens werden verzorgd door de 9-jarige pianiste XuanXuan, door Jill Helena, Carolina Dijkhuizen, The Three Amigos The Legend, Robert Leroy,  en The Recipe. Tussentijds presenteerde Frits Sissing een loterij en veiling met een grote diversiteit aan prijzen en arrangementen. De avond werd afgesloten met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag, dat door een van de ondernemers werd afgerond naar 200.000 euro. Deze gelden komen ten goede aan de Onky Donky Dagen.

Close