Kind(eren) aanmelden voor een Onky Donky dag

Bij Stichting Onky Donky begint alles bij het kind! Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek. Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. Bij ons is elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook, welkom!

Om zo veel mogelijk kinderen in het Onky Donky huis te kunnen ontvangen hebben wij onderstaande mogelijkheden om een kind aan te melden opgesteld.

1. Aanmelden via partnerstichting (verwijzers)

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Dit zijn erkende instanties en stichtingen die precies weten welke kinderen in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag. Daarnaast bieden de verwijzers meestal de professionele begeleiding voor de kinderen. Ben jij ingeschreven bij een erkende instelling of stichting die zich inzetten voor kinderen die binnen onze doelgroep vallen? Ga dan naar de verwijzers-pagina om te bekijken of deze stichting partner is van Onky Donky. Neem contact op met jouw stichting of vereniging zodat je mee kunt met de eerst volgende Onky Donky dag!

2. Partner/verwijzer aandragen

Ben je aangesloten bij een instelling of stichting die zich inzet voor kinderen, maar staat deze niet tussen de verwijzers van Onky Donky? Dan kun je deze organisatie aandragen bij Onky Donky. Wij nemen dan contact met hen op!

3. Zelf verwijzer worden

Zet jij je in voor een dergelijke instantie als onze huidige verwijzers, dan is het uiteraard mogelijk om de samenwerking met Onky Donky aan te gaan. Het kan ook zijn dat je als particulier zelf het initiatief wilt nemen om een groep kinderen die binnen bovenstaande omschrijving passen uit te nodigen. Dat is tevens mogelijk!

4. Open inschrijving

Regelmatig organiseert Onky Donky open inschrijvingsdagen. Voor deze dagen kunnen kinderen/gezinnen aangemeld worden die niet aangesloten zijn bij een stichting/organisatie. Heb je een kind/gezinslid die om welke reden dan ook wordt beperkt in het kind zijn en gun jij diegene een onvergetelijke Onky Donky dag? Meld je dan aan om in aanmerking te komen voor een Onky Donky dag.