Onky Donky, alles begint bij het kind

Stichting Onky Donky vindt dat kinderen in een zorgelijke situatie, die beperkt worden in hun kind-zijn, extra aandacht verdienen in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky Huis. Het Onky Donky huis is gevestigd in Ouwehands Dierenpark.

Voor wie?

Onky Donky verzorgt voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar die langdurig ziek zijn, lichamelijk of verstandelijk beperkt zijn of onder de armoedegrens leven een onvergetelijke dag in het liefdevolle en veilige Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Onky Donky Dagen

V.I.P.-dag

Tijdens een Onky Donky Dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP. Het Onky Donky Huis is de gehele dag het vaste honk van de groep. Tussendoor zijn er genoeg momenten, indien gewenst, om even tot rust te komen in het Onky Donky Huis. Er zijn tevens verschoningsmogelijkheden en een douche in het Onky Donky Huis.

Programma

Het programma van de dag wordt altijd in overleg en op maat aangeboden. ’s Ochtends worden de kinderen hartelijk ontvangen met iets lekkers te eten en te drinken door onze vrijwilligers in het Onky Donky Huis. Daarna wordt het dagprogramma doorgenomen en volgt er een activiteit in het huis, bijvoorbeeld koekjes bakken, knutselen etc. Het programma wordt geheel afgestemd in overleg en afhankelijk van de groep. Daarna gaan zij als groep het park in met een gids (indien beschikbaar) van Ouwehands Dierenpark. Rond de middag wordt een heerlijke lunch geserveerd en in de namiddag kunnen de kinderen rekenen op een middagsnack in het huis. Natuurlijk zijn er leuke shows in het park waar de kinderen naar toe kunnen en in de meeste gevallen hoeven zij niet in de rij te wachten. De dag wordt afgesloten met een welverdiende diploma-uitreiking en een goodie-bag.

Aanmelden

Wilt u een groep kinderen of gezinnen aanmelden voor een Onky Donky Dag?