Onky Donky Dagen

“Nu heb ik eindelijk ook iets te vertellen en te laten zien tijdens de weekopening in de klas.”

V.I.P.-dag

Tijdens een Onky Donky Dag worden kinderen (en hun gezin of begeleiders) behandeld als een ware VIP. Het Onky Donky Huis is de gehele dag het vaste honk van de groep. Tussendoor zijn er genoeg momenten, indien gewenst, om even tot rust te komen in het Onky Donky Huis. Er zijn tevens verschoningsmogelijkheden en een douche in het Onky Donky Huis.

Programma 

Het programma van de dag wordt altijd in overleg met verwijzers op maat aangeboden. ’s Ochtends worden de kinderen hartelijk ontvangen door onze vrijwilligers in het Onky Donky Huis. Daarna gaan zij als groep het park in met een gids van Ouwehands Dierenpark. Rond de middag wordt een heerlijke lunch geserveerd en in de namiddag kunnen de kinderen rekenen op een middagsnack in het Onky Donky Huis. Natuurlijk zijn er leuke shows in het park waar de kinderen naar toe kunnen en in de meeste gevallen hoeven zij niet in de rij te wachten. De dag wordt afgesloten met een welverdiende diploma-uitreiking en een verrassing.

Maak mee!

Met enige regelmaat maken we foto's en filmpjes van de dag met toestemming van de ouders / verzorgers van de kinderen. Lees en bekijk hier de reacties en filmpjes.

Aanmelden

Wilt u een groep kinderen of gezinnen aanmelden voor een Onky Donky Dag? Lees dan meer.

Close