Ambassadeurs van Onky Donky

Onky Donky mag rekenen op de steun van ambassadeurs die zich belangeloos inzetten om meer Onky Donky Dagen mogelijk te maken. Onze helden zijn bekend in de regio en soms zelfs internationaal.

Goodwill ambassadeurs

“Ik ben Giedo van der Garde, en in het dagelijks leven racecoureur. Mijn droom is uitgekomen, namelijk het rijden in de Formule 1. Ik vind het prachtig om nu ook dromen van anderen in vervulling te zien gaan en daaraan mee te kunnen helpen. Voor mij is het dus erg leerzaam en belangrijk om kinderen een onvergetelijke dag te geven.”

Ambassadeurs

Naast de bekende goodwill ambassadeurs mag Onky Donky rekenen op deze ambassadeurs:

“Ik ben woonachtig in Rhenen en kwam met een groep kinderen en ouders van de voedselbank uit Rhenen bij Onky Donky binnen. Het was zo’n speciale mooie dag dat ik ben gebleven. Ik heb wat contacten gelegd tussen Rhenen en Onky Donky, een stukje in de regiokrant geschreven en zo voor wat meer bekendheid gezorgd. Met als resultaat dat de opbrengst van de Rijnweek Pubquiz dit keer voor onze stichting was. Bovendien heb ik ook wat vrijwilligers aangebracht en de middenstand verteld van onze goede zaak, zodat ook zij ons zijn gaan steunen.”

Elly Gosselink

Roy Jacobs

“Als organisatie vind ik het belangrijk om ook maatschappelijk een doel te hebben. Daarom is het mooi om onze marketingexpertise in te zetten voor stichting Onky Donky waardoor ze verder kunnen groeien. Met als doel: meer bekendheid als stichting maar vooral nog meer blije gezichten te zien bij de kinderen en de ouders. Daar doen we het tenslotte allemaal voor.”

“Destijds zag ik een oproep voorbijkomen, waarbij stichting Onky Donky op zoek was naar ambassadeurs. Door de mooie ervaringen en herinneringen die wij als gezin hebben opgedaan in Ouwehands Dierenpark, was ik meteen enthousiast en heb ik mij direct aangemeld. Het voelt goed om een bijdrage te leveren aan mooie (en hopelijk zelfs nog mooiere) ervaringen en herinneringen voor de kinderen die het zo hard nodig hebben. Mijn enthousiasme voor stichting Onky Donky heb ik weten over te brengen op vele zakelijke contacten en zelfs op mijn oud-collega, waardoor mijn voormalige werkgever inmiddels ook nauw is betrokken als lid van de Members Club.”

André Beumer