Ambassadeurs van Onky Donky

Onky Donky mag rekenen op de steun van ambassadeurs die zich belangeloos inzetten om meer Onky Donky Dagen mogelijk te maken. Onze helden zijn bekend in de regio en soms zelfs internationaal.

Goodwill ambassadeurs

“Ik ben Giedo van der Garde, en in het dagelijks leven racecoureur. Mijn droom is uitgekomen, namelijk het rijden in de Formule 1. Ik vind het prachtig om nu ook dromen van anderen in vervulling te zien gaan en daaraan mee te kunnen helpen. Voor mij is het dus erg leerzaam en belangrijk om kinderen een onvergetelijke dag te geven.”

Met meer dan 320.000 volgers en ruim 220 miljoen views op YouTube zijn de Zwolse Bellinga’s immens populair. Stichting Onky Donky is dan ook bijzonder verheugd over het feit dat Fara en Daniël Bellinga zich de komende jaren in zullen zetten als ambassadeurs voor Onky Donky.

Fara Bellinga: “Eindelijk kunnen we nu iets terug doen voor kinderen en gezinnen die het om wat voor reden dan ook, een stuk minder hebben dan wij. Het is heerlijk om deze kinderen te laten meedelen is ons succes en wij zullen Onky Donky en haar missie dan ook volledig uitdragen via onze YouTube gemeenschap.”

Ambassadeurs

Naast de bekende goodwill ambassadeurs mag Onky Donky rekenen op deze ambassadeurs:

Sebastiaan de Winter

“Ik ben betrokken bij stichting Onky Donky omdat ik graag mijn steentje bijdraag aan de maatschappij. Onky Donky past goed bij mij omdat zij een concreet probleem op een adequate manier oplossen, namelijk ervoor zorgen dat kinderen die normaal gesproken niet zo snel een dagje uit kunnen meemaken, een super Onky Donky Dag kunnen beleven in Ouwehands Dierenpark.”

“Ik ben woonachtig in Rhenen en kwam met een groep kinderen en ouders van de voedselbank uit Rhenen bij Onky Donky binnen. Het was zo’n speciale mooie dag dat ik ben gebleven. Ik heb wat contacten gelegd tussen Rhenen en Onky Donky, een stukje in de regiokrant geschreven en zo voor wat meer bekendheid gezorgd. Met als resultaat dat de opbrengst van de Rijnweek Pubquiz dit keer voor onze stichting was. Bovendien heb ik ook wat vrijwilligers aangebracht en de middenstand verteld van onze goede zaak, zodat ook zij ons zijn gaan steunen.”

Elly Gosselink

“Mijn betrokkenheid met de stichting is ontstaan door mijn bijbaan in Ouwehands Dierenpark. Hier zie ik dagelijks gezinnen met veel plezier een dagje uit hebben. Door Onky Donky besefte ik dat zo’n leuk dagje uit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Wij staan daar nauwelijks bij stil, maar zo’n dagje uit kan ontzettend waardevol zijn voor een gezin dat in een zorgelijke situatie verkeert. Onky Donky ontneemt deze gezinnen een dag alle zorgen, wat ik heel erg mooi vind. Ik ben in 2016 stage gaan lopen bij Onky Donky, omdat ik dit mooie initiatief wilde steunen. Vanaf dat moment draag ik Onky Donky een warm hart toe, omdat ik heb gezien hoeveel een Onky Donky dag voor een gezin/kind betekent.”

 Roby Beusink

Roy Jacobs

“Als organisatie vind ik het belangrijk om ook maatschappelijk een doel te hebben. Daarom is het mooi om onze marketingexpertise in te zetten voor stichting Onky Donky waardoor ze verder kunnen groeien. Met als doel: meer bekendheid als stichting maar vooral nog meer blije gezichten te zien bij de kinderen en de ouders. Daar doen we het tenslotte allemaal voor.”

“Destijds zag ik een oproep voorbijkomen, waarbij stichting Onky Donky op zoek was naar ambassadeurs. Door de mooie ervaringen en herinneringen die wij als gezin hebben opgedaan in Ouwehands Dierenpark, was ik meteen enthousiast en heb ik mij direct aangemeld. Het voelt goed om een bijdrage te leveren aan mooie (en hopelijk zelfs nog mooiere) ervaringen en herinneringen voor de kinderen die het zo hard nodig hebben. Mijn enthousiasme voor stichting Onky Donky heb ik weten over te brengen op vele zakelijke contacten en zelfs op mijn oud-collega, waardoor mijn voormalige werkgever inmiddels ook nauw is betrokken als lid van de Members Club.”

André Beumer