“Onky Donky organiseert bijzondere dagen, aangepast op de doelgroep. Een dag waarop de wensen van deze kinderen uitkomen. Zo toveren we samen een lach op hun gezicht. De ouders pinken vaak een traan weg als ze zien hoe hun kind geniet van al die aandacht. Elke keer weer geweldig om te zien.”

Hanny van Baal, vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn onbetaalbaar! Gewoon omdat zij van onbetaalbare waarde voor de stichting zijn. Zonder de belangeloze inzet van ons team van ruim 50 vrijwilligers kan het Onky Donky Huis niet bestaan.

Word vrijwilliger bij Onky Donky

Super team

Het Onky Donky vrijwilligersteam is inmiddels een enthousiast, hecht team geworden. Zo’n drie keer per jaar komen zij samen in het Onky Donky Huis voor een gezellige, informatieve bijeenkomst. Wij zijn echter nog niet compleet en op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken!

VOG en meldprotocol

Onky Donky hecht grote waarde aan een veilig klimaat voor de kinderen die te gast zijn en voor onze vrijwilligers. Wij vragen voor al onze vrijwilligers een (gratis) Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de overheid aan en wij hebben een meldprotocol. Na twee proefdagen zorgen wij bij wederzijds akkoord voor een vrijwilligersovereenkomst en intentieverklaring.

Ik word vrijwilliger!