Open inschrijving Onky Donky dag

Ben je niet aangesloten bij een van onze partners / verwijzers, maar wil je toch in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag?

Regelmatig organiseert Onky Donky open inschrijvingsdagen. Voor deze dagen kunnen kinderen/gezinnen aangemeld worden die niet aangesloten zijn bij een stichting/organisatie. Heb je een kind die beperkt wordt in het kind zijn en gun jij diegene een onvergetelijke Onky Donky dag? Vul dan onderstaand formulier in om in aanmerking te komen voor een Onky Donky dag.  Lees onze voorwaarden voordat u zich inschrijft.

Voorwaarden – kind aanmelden Onky Donky dag

Inhoud Onky Donky dag

  • De gehele dag is het Onky Donky huis het vaste honk/ vip plek voor onze gasten.
  • Ontvangst met hapje en drankje (soms is onze Mascotte hier ook bij aanwezig)
  • Toegang tot Ouwehands Dierenpark en (bij op tijd aanwezig zijn) voorrang op shows.
  • Middag lunch
  • Na parkbezoek terug naar het Onky Donky huis voor snack en wat te drinken
  • Afsluiting met een goodiebag vol cadeautjes voor de kinderen
  • Volledige dag wordt begeleid door onze vrijwilligers.
  • U mag gratis parkeren bij het Onky Donky huis waar u door een aparte ingang Ouwehands Dierenpark betreedt.

Doelgroep

Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek. Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. Bij ons is elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook, welkom!

 Als u twijfelt of uw kind in onze doelgroep valt kunt u zich altijd inschrijven. Onze medewerkers checken uw inschrijving, gelieve duidelijk (aantoonbaar) maken waar uw kind in beperkt wordt.

 

Gezin

U kunt als ouder samen met u kind komen of als gezin. Broertjes/zusjes zijn welkom indien zij in leeftijdscategorie 3-12 jaar vallen.

 

Begeleiding

De Onky Donky dagen worden begeleid door onze vrijwilligers. Zij begeleiden de Onky Donky dag en kunnen uw vragen beantwoorden op de dag zelf. U heeft zelf de verantwoordelijkheid over uw kind. U dient genoeg begeleiders/verzorgers mee te brengen.

 

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is partner van Stichting Onky Donky. Bij het betreden van Ouwehands Dierenpark dient u het park regelement van Ouwehands Dierenpark op te volgen.

 

Eigen bijdrage Onky Donky dag

Stichting Onky Donky bestaat bij de gratie van donateurs en sponsors. Om zoveel mogelijk Onky Donky dagen te kunnen organiseren vragen wij een kleine eigen bijdrage. Onky Donky werft jaarlijks fondsen voor financieel beperkte gezinnen zodat ook deze gezinnen een Onky Donky dag kunnen beleven. Dit dient aantoonbaar via partnerorganisaties/instanties worden gemaakt.

 

Planning

Ieder jaar organiseren wij open-inschrijving Onky Donky dagen voor particuliere gezinnen. Bij genoeg aanmeldingen wordt er een datum gekozen en worden de particuliere gezinnen benaderd.

 

Garantie Onky Donky dag

Zodra u zicht inschrijft voor een Onky Donky dag kunnen wij u niet garanderen dat er ook daadwerkelijk een dag voor u wordt georganiseerd. Het aantal aanmeldingen en een goede groepsindeling is van belang.

 

Afmelden

Bent u verhinderd? Graag minimaal 3 dagen van te voren dit aan ons doorgeven.

Door u in te schrijven gaat u automatisch akkoord met onze privacy verklaring

Uw inschrijving zal gecontroleerd worden op bovenstaande toelatingseisen/voorwaarden om misbruik te voorkomen. Vul onderstaand formulier in om in aanmerking te komen voor een  onvergetelijke Onky Donky dag.

open inschrijving