Resultaten

Dat het Onky Donky Huis van toegevoegde waarde is voor de kinderen tijdens de Onky Donky Dagen is het afgelopen jaar sinds de opening wel gebleken! We zien dagelijks blije gezichtjes en we lezen prachtige reacties in ons gastenboek terug. Lees en kijk je mee?

Gastenboek

"Lieve vrijwilligers van Onky Donky, wat een super geslaagde dag! Wat doen jullie dat toch met veel liefde en aandacht. Ik en de kinderen hebben echt een bijzondere dag gehad. bedankt voor de goede zorgen. Liefs Rilana en de kinderen."

"Lieve mensen van Onky Donky, bedankt voor deze fijne dag waar wij genoeg tijd, ruimte, rust, plezier en lekkers mochten hebben in het Onky Donky Huis. We hebben alleenmaal op onze eigen manier kunnen genieten van deze dag. Groetjes medewerkers van Buitenhorst Centrum voor Autisme."

"Vandaag samen met de Kinderen van de Voedselbank een super gezellige Onky Donky dag gehad. De kinderen die ik bij me had uit verschillende gezinnen hebben intens genoten. Dit vergeten ze dus NOOIT meer. Bedankt, Elly"

Jaarverslag

Onky Donky streeft ernaar om haar donateurs en sponsoren zoveel mogelijk te laten zien welke impact de stichting heeft op kinderen (en hun gezin). Dit doen wij via nieuwsbrieven, onze website, social media en natuurlijk via de publicatie van ons jaarverslag proberen we zo transparant mogelijk te werken.

Filmpjes

Close