Scholen en verenigingen in actie voor Onky Donky

Alle acties voor Onky Donky, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert, zelfgemaakte spullen verkoopt, allerlei klusjes doet of een kerstactie bedenkt. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat Onky Donky nog meer kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke dag kan bezorgen vanuit het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark in Rhenen!

Kom in actie voor Onky Donky

Kom in actie met je school, club of sportvereniging

Wil jij in actie komen samen met je klasgenootjesclubleden of sportvereniging? Wij helpen je graag bij het opzetten van een actie!

Wij hebben een super actieplatform waarop je jouw actie zelf kunt aanmaken als schoolklasteamclubsportvereniging, of misschien wil je wel alleen een actie voor Onky Donky starten. Op dit actieplatform staat informatie over het aanmaken van een actie, een handig stappenplan, voorbeelden van acties en allerlei tips over en tools voor hoe je van je actie een succes kunt maken.

Voor scholen hebben wij een speciale scholenactie, waarbij bij je ook nog eens leuke prijzen kunt winnen. Lees meer

Geen tijd voor een actie, maar wil je Onky Donky wel steunen?

Ook dat kan! Je kan ons ook steunen door een donatie te doen.

Nadat je hebt gedoneerd, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de ontvangst van je donatie. In deze mail zit ook een betaalbewijs die je kunt downloaden. Handig voor je eigen administratie of misschien de administratie van het bedrijf waar je werkt.

Doneer aan Onky DOnky