Steun Onky Donky als bedrijf

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke Onky Donky dag in het Onky Donky huis, in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, te geven. Om dit mogelijk te maken is jouw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring!

Hoe steunen als bedrijf?

Als ondernemer kun je Onky Donky op diverse manieren ondersteunen.

Kom in actie met je bedrijf voor Onky Donky

1. Kom in actie met je bedrijf

Wil jij in actie komen samen met je collega’s en/of netwerk? Zoals een bedrijfsborrel organiseren en geld inzamelen voor Onky Donky, een sportiviteit organiseren: sponsorloop, fietstocht of wandeltocht, een veiling of loterij organiseren, of misschien zelfs een percentage van bepaalde diensten of verkopen schenken aan Onky Donky. Wij helpen je graag bij het opzetten van een actie!

Wij hebben een super actieplatform waarop je jouw actie zelf kunt aanmaken. Op dit actieplatform staat informatie over het aanmaken van een actie, een handig stappenplan, voorbeelden van acties en allerlei tips over en tools voor hoe je van je actie een succes kunt maken.

2. Doneer aan Onky Donky

Geen tijd voor een actie, maar wil je ons wel ondersteunen? Je helpt ook enorm door een donatie te doen! Een bijdrage, klein of groot, is van groot belang voor deze kinderen.

Nadat je hebt gedoneerd, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de ontvangst van je donatie. In deze mail zit ook een betaalbewijs die je kunt downloaden. Handig voor je eigen administratie of misschien de administratie van het bedrijf waar je werkt.

Doneer aan Onky DOnky
Vriend worden van Onky Donky

3. Vriend worden van Onky Donky

Je bent een vriend van Onky Donky als je Onky Donky structureel steunt door middel van een donatie en/of dienst t.w.v 1.000,- of meer. Dankzij jouw hulp kunnen er jaarlijks onvergetelijke Onky Donky dagen georganiseerd worden. Als je vriend bent van Onky Donky zullen wij je logo klikbaar op onze website plaatsen en word je op de hoogte gehouden van alle acties en events van Onky Donky.

4. Adopteer een Onky Donky dag

Je kunt één of meerdere Onky Donky dagen adopteren. Aan deze dag(en) wordt dan de bedrijfsnaam gekoppeld. We vermelden deze in een nieuwsbericht op de website en op onze social media kanalen. Je kunt er voor kiezen om reeds ingeplande dagen voor een specifieke doelgroep te adopteren of voor nieuwe Onky Donky dagen te kiezen, waarbij de kinderen aangemeld worden door een verwijzer in overleg.

Je kunt een Onky Donky dag adopteren vanaf € 1.750,-. Na ontvangst van de donatie nemen wij contact met je op.

Adopteer een of meerdere Onky Donky dagen

Gift als bedrijfskosten

Een bedrijf mag uitgaven, gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf, aftrekken als kosten. Dit geldt zowel voor bedrijven die aan inkomstenbelasting zijn onderworpen als bedrijven die aan vennootschapsbelasting zijn onderworpen.

Belastingvoordeel giftenaftrek

De gift van uw bedrijf aan Onky Donky kunt u aftrekken van uw winst. Er geldt hiervoor een maximumgrens van 50% van de fiscale winst, met een absoluut maximum van € 100.000,-.