Steun Onky Donky als bedrijf

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking of een zorgelijk bestaan een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark Rhenen te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen als bedrijf?

Als ondernemer kunt u het Onky Donky huis op diverse manieren ondersteunen. Dit kan door sponsor of vriend te worden van Onky Donky, lid te worden van de Onky Donky Member Club, in actie te komen of een donatie of dienst te leveren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vriend worden

U kunt vriend worden van Onky Donky vanaf €350,- per jaar. Hierdoor schenkt u 3 kinderen per jaar een onvergetelijke Onky Donky dag en vermelden wij u op onze vriendenpagina met uw logo.

Als uw organisatie liever als vriend een actie wil starten met uw medewerkers of één van onze projecten wil ondersteunen dan is dat ook mogelijk.

 

Member worden

U kunt lid worden van onze exclusieve Members Club voor €750,- per jaar. Met dit bedrag kunnen wij 6 kinderen per jaar een onvergetelijke dag Onky Donky dag bezorgen.

Wat bieden wij u als member:

Toegang tot onze Members Club inspiratie bijeenkomsten (3 keer per jaar), plaatsing van uw logo met een link naar uw bedrijf op onze website, de mogelijkheid tot het publiceren van een editorial/blog over uw bedrijf of dienst op onze site of via onze social-mediakanalen. Member worden bij Onky Donky is fiscaal aantrekkelijk en geeft u de mogelijkheid uw netwerk te vergroten en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Sponsor worden

U kunt met uw bedrijf of als particulier één of meerdere Onky Donky dagen adopteren. U kunt specifiek een doelgroep aanvragen en steunen. Sponsor worden van een Onky Donky dag is mogelijk vanaf € 2.500,-.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met 0317 722 729 of het contactformulier invullen.

Member worden?

Wij helpen je graag verder
Gift als bedrijfskosten

Een bedrijf mag uitgaven, gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf, aftrekken als kosten. Dit geldt zowel voor bedrijven die aan inkomstenbelasting zijn onderworpen als bedrijven die aan vennootschapsbelasting zijn onderworpen.

Belastingvoordeel giftenaftrek

De gift van uw bedrijf aan Onky Donky kunt u aftrekken van uw winst. Er geldt hiervoor een maximumgrens van 50% van de fiscale winst, met een absoluut maximum van € 100.000,-.

Onze Members – 2020

Sinds opening van het Onky Donky huis in 2016 hebben verschillende bedrijven zich aangesloten als member. Inmiddels heeft Onky Donky ruim 40 ondernemers die zich bij de Members Club hebben aangesloten. Bekijk in het onderstaande overzicht welke ondernemers dat zijn.