Steun Onky Donky als bedrijf

Het hele jaar is het Onky Donky Huis geopend om kinderen met een beperking of een zorgelijk bestaan een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark Rhenen te geven. Om dit mogelijk te maken is uw hulp hard nodig, wij zijn namelijk geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Hoe steunen als bedrijf?

Als ondernemer kun je het Onky Donky huis ondersteunen. Dit kan door vriend te worden van Onky Donky, in actie te komen of een donatie of dienst te leveren.

Vriend worden

Je bent vriend van Onky Donky als u Onky Donky structureel steunt door middel van een donatie en/of dienst t.w.v 350,- of meer. Dankzij jouw hulp kunnen er jaarlijks onvergetelijke Onky Donky dagen georganiseerd worden. Als je vriend bent van Onky Donky zullen wij je logo klikbaar op onze website plaatsen en wordt op de hoogte gehouden van alle acties en events van Onky Donky.

Vriend worden?

Wij helpen je graag verder
Gift als bedrijfskosten

Een bedrijf mag uitgaven, gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf, aftrekken als kosten. Dit geldt zowel voor bedrijven die aan inkomstenbelasting zijn onderworpen als bedrijven die aan vennootschapsbelasting zijn onderworpen.

Belastingvoordeel giftenaftrek

De gift van uw bedrijf aan Onky Donky kunt u aftrekken van uw winst. Er geldt hiervoor een maximumgrens van 50% van de fiscale winst, met een absoluut maximum van € 100.000,-.

Onze vrienden – 2020

Sinds opening van het Onky Donky huis in 2016 hebben verschillende bedrijven zich aangesloten als vriend van Onky Donky.  Bekijk in het onderstaande overzicht welke ondernemers dat zijn.