Hoe kan jij Onky Donky helpen?

Elk kind moet kind kunnen zijn. Elk kind moet zorgeloos kunnen spelen en genieten. Elk kind moet onvergetelijke fijne herinneringen kunnen maken. Elk kind moet zich gezien en gehoord voelen. Met een Onky Dag willen wij ze dit graag laten ervaren, al is het maar voor één dag!

Wat kun jij doen?

Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen met een Onky Donky Dag hebben wij meer financiële middelen nodig. Jij kan ons hierbij helpen!

Kom in actie voor Onky Donky

1. Kom in actie!

Wil jij in actie komen samen met je klasgenotenclubleden, sportvereniging of je collega’s? Wij helpen je graag bij het opzetten van een actie!

Wij hebben een super actieplatform waarop je jouw actie zelf kunt aanmaken als schoolklasteamclubsportvereniging, bedrijf, of misschien wil je wel alleen een actie voor Onky Donky starten. Op dit actieplatform staat informatie over het aanmaken van een actie, een handig stappenplan, voorbeelden van acties en allerlei tips over en tools voor hoe je van je actie een succes kunt maken.

Doneer aan Onky DOnky

2. Een donatie doen

Geen tijd voor een actie, maar wil je Onky Donky wel steunen? Ook dat kan! Je kan ons ook steunen door een donatie te doen.

Alle donaties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk! Nadat je hebt gedoneerd, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de ontvangst van je donatie. In deze mail zit ook een betaalbewijs dat je kunt downloaden. Handig voor je eigen administratie of misschien de administratie van het bedrijf waar je werkt.