Steun anders

Er zijn vele manieren om bij te dragen aan de onvergetelijke Onky Donky Dagen voor kinderen die het moeilijk hebben. Petra van Soest, Operationeel Manager van Onky Donky denkt graag met u mee en maakt een voorstel op maat.

Testament

Wilt u ook in de toekomst kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan een onvergetelijk dag bieden? Denk dan eens aan de mogelijkheid om Onky Donky in uw testament op te nemen. 

Fonds op naam

Een fonds op naam is een bij leven of middels een testament opgericht fonds. Met een fonds op naam kun u als particulier, stichting of bedrijf zelf bepalen hoe het geld wordt besteed. Zo kunt u jarenlang de familienaam of bedrijfsnaam of de naam van een overledene verbinden aan het Onky Donky Huis. 

Belastingvrij schenken

Overweegt u te schenken aan Onky Donky? Dan is het goed om te weten dat wij een ANBI status hebben. Hierdoor hoeven wij geen schenkbelasting te betalen over uw gift. Ook betalen wij geen erfbelasting over ontvangen erfenissen. Voor u betekent dit dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Salarisdonatie

Met een salarisdonatie zorgt u samen met de werknemers voor het voortbestaan van Onky Donky en onvergetelijke dagen voor kinderen die het zo hard nodig hebben. Daar zijn wij uiteraard zeer blij mee. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf zichtbaar te maken. Het versterkt ook nog eens de teamspirit binnen het bedrijf. Kortom, gewoon doen! 

Close