Meld een instantie aan om verwijzer te worden voor de Onky Donky Dagen

Bij Stichting Onky Donky begint alles bij het kind! Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek. Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. Bij ons is elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook, welkom!

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Dit zijn erkende instanties en stichtingen die precies weten welke kinderen in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag. Daarnaast bieden de verwijzers meestal de professionele begeleiding voor de kinderen.

Ben je aangesloten bij een instelling of stichting die zich inzet voor kinderen, maar is deze nog geen verwijzer van Onky Donky? Dan kun je deze organisatie aandragen bij ons. Wij nemen dan contact met hen op!

Verwijzer aandragen?

Wij helpen je graag verder
Onze verwijzers