Waarom Onky Donky

“Wat een heerlijke, ontspannen en liefdevolle dag hebben wij gehad. Even extra van elkaar kunnen genieten, in een omgeving waarin alles wordt geaccepteerd. Even niet bijzonder of anders zijn!”

In Nederland groeit nog 1 op de 9 kinderen op in armoede, er zijn 100.000 multiprobleem- gezinnen en we tellen 75.000 kinderen met een lichamelijk en/ of verstandelijke beperking. Onky Donky vindt dat alles begint bij het kind. Ook kinderen die in een zorgelijke situatie verkeren en in hun kind-zijn worden beperkt verdienen tenminste een moment waarop zij even hun gedachten kunnen verzetten en een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Het effect van Onky Donky

Dat het Onky Donky Huis van toegevoegde waarde is voor de kinderen tijdens de Onky Donky Dagen is sinds de opening in 2016 wel gebleken! We zien dagelijks blije gezichtjes en we lezen prachtige reacties in ons gastenboek terug. Lees en kijk je mee?

Jaarverslag

Onky Donky streeft ernaar om haar donateurs en sponsoren zoveel mogelijk te laten zien welke impact de stichting heeft op kinderen (en hun gezin). Dit doen wij via nieuwsbrieven, onze website, social media en natuurlijk via de publicatie van ons jaarverslag proberen we zo transparant mogelijk te werken.

Filmpjes