Onze ambassadeurs

Onky Donky mag rekenen op de steun van ambassadeurs die zich belangeloos inzetten om meer Onky Donky Dagen mogelijk te maken. Onze helden zijn bekend in de regio en soms zelfs internationaal.

Goodwill Ambassadeurs

Ik ben Giedo van der Garde, en in het dagelijks leven ben ik racecoureur. Dat is een droom die uitkomt. Mijn droom is uitgekomen, namelijk het rijden in de Formule 1. Ik vind het prachtig om nu ook dromen van anderen in vervulling te zien gaan en daaraan mee te kunnen helpen. Voor mij is het dus erg leerzaam en belangrijk om kinderen een onvergetelijke dag te geven.


Met meer dan 320.000 volgers en ruim 220 miljoen views op YouTube zijn de Zwolse Bellinga’s immens populair. Stichting Onky Donky is dan ook bijzonder verheugd over het feit dat Fara en Daniël Bellinga zich de komende jaren in gaan zetten als ambassadeurs voor Onky Donky. 

Fara Bellinga: “Eindelijk kunnen we nu iets terug doen voor kinderen en gezinnen die het om wat voor reden dan ook, een stuk minder hebben dan wij. Het is heerlijk om deze kinderen te laten meedelen is ons succes en wij zullen Onky Donky en haar missie dan ook volledig uitdragen aan onze YouTube gemeenschap.”

Voor een impressie van de familievloggers De Bellinga's, klik hier.

Voor nog meer films: Nieuwjaarswens 2019 De Bellinga'sDe Bellinga's in Ouwehands Dierenpark en het Onky Donky Huis

Ambassadeurs

Naast de bekende goodwill ambassadeurs mag Onky Donky rekenen op deze ambassadeurs:

  Ineke Hadderingh                  Roy Jacobs

            

Patrick Kruijs                   

Sebastiaan de Winter

           

   

Ik ben betrokken bij de stichting Onky Donky omdat ik graag mijn steentje bijdraag aan de maatschappij. Onky Donky past goed bij mij omdat zij een concreet probleem op een adequate manier oplossen, namelijk ervoor zorgen dat kinderen die normaal gesproken niet zo snel een dagje uit kunnen meemaken, een super Onky Donky Dag kunnen beleven in Ouwehands Dierenpark.

Elly Gosselink                               Roby Beusink

                

Close