Onze ambassadeurs

Onky Donky mag rekenen op de steun van ambassadeurs die zich belangeloos inzetten om meer Onky Donky Dagen mogelijk te maken. Onze helden zijn bekend in de regio en soms zelfs internationaal.

Goodwill Ambassadeurs

Ik ben Giedo van der Garde, en in het dagelijks leven ben ik racecoureur. Dat is een droom die uitkomt. Mijn droom is uitgekomen, namelijk het rijden in de Formule 1. Ik vind het prachtig om nu ook dromen van anderen in vervulling te zien gaan en daaraan mee te kunnen helpen. Voor mij is het dus erg leerzaam en belangrijk om kinderen een onvergetelijke dag te geven.

Bamboo Bill

Mijn naam is Bamboo Bill en ik ben avonturier. Vaak vragen kinderen aan mij: 'Wat doet een avonturier dan precies?' Nou, dat is heel eenvoudig. Ik reis de heeeeele wereld rond en ontmoet daar heel veel mensen en dieren, en ik kom op de allerleukste plekjes. Soms zit ik hoog op een berg of diep in de jungle, maar ik ben ook in de woestijn geweest en zelfs in het regenwoud. Soms hoef je helemaal niet zo ver te gaan hoor! Want heel veel avonturen kun je ook thuis of in je eigen buurt beleven.

Ambassadeurs

Naast de bekende goodwill ambassadeurs mag Onky Donky rekenen op deze ambassadeurs:

  Ineke Hadderingh                  Roy Jacobs

            

Patrick Kruijs                   

Sebastiaan de Winter

           

   

Ik ben betrokken bij de stichting Onky Donky omdat ik graag mijn steentje bijdraag aan de maatschappij. Onky Donky past goed bij mij omdat zij een concreet probleem op een adequate manier oplossen, namelijk ervoor zorgen dat kinderen die normaal gesproken niet zo snel een dagje uit kunnen meemaken, een super Onky Donky Dag kunnen beleven in Ouwehands Dierenpark.

Elly Gosselink                               Roby Beusink

                

Close