Word Member

"Alle kinderen verdienen het om af en toe vóóraan te staan. Het Onky Donky Huis zorgt ervoor dat een kind zich één dag koning voelt. Daar dragen wij graag aan bij." Roy Jacobs, RMIC

Wilt u net als RMIC bijdragen? Onky Donky is op zoek naar ondernemers die de Onky Donky Dagen voor kinderen die het hard nodig hebben structureel willen steunen en die tevens constructief hun landelijk netwerk willen vergroten. Samen bouwen wij aan een Members Club waarvan u geen bijeenkomst wilt missen!

Bijeenkomst

Vijf keer per jaar hebben wij bijeenkomsten, tweemaal per jaar zijn deze in het Onky Donky Huis en de andere bijeenkomsten zijn bij leden van de Onky Donky Members Club. Het is ook mogelijk een bijeenkomst op locatie van uw bedrijf te organiseren. De bijeenkomsten zijn uiteraard vrijblijvend.

Pakketten op maat

U kunt al lid worden vanaf €350,- per jaar.Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Toegang tot onze Members Bijeenkomsten, een communicatiepakket, toegangskaarten of speciale arrangementen voor Ouwehands Dierenpark Rhenen zijn een greep uit de vele mogelijkheden. Neem contact op!

Onze members

Inmiddels heeft Onky Donky ruim 40 ondernemers die zich bij de Members Club hebben aangesloten. Benieuwd welke ondernemers dit zijn? Klik hier.

Close