Kinderen aanmelden

Onky Donky zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Dit kunnen onder andere kinderen zijn uit een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, kinderen die onder de armoedegrens leven en kinderen met lichamelijke dan wel verstandelijke beperkingen.

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Dit zijn erkende instanties en stichtingen die precies weten voor welke kinderen een dagje dierentuin niet vanzelfsprekend is. Daarnaast bieden de verwijzers meestal de professionele begeleiding voor de kinderen.

Onky Donky voor de hele familie

De kinderen komen altijd met hun ouders of ze komen met begeleiding vanuit de school of instelling. Indien Onky Donky gezinnen ontvangt, dan zijn broertjes en zusjes uiteraard ook van het harte welkom. Wij vragen u wel rekening te houden met de bovengrens van 12 jaar.

Verwijzer worden

Zet jij je in voor een dergelijke instantie als onze huidige verwijzers, dan is het uiteraard mogelijk om de samenwerking met Onky Donky aan te gaan. Het kan ook zijn dat je als particulier zelf het initiatief wilt nemen om een groep kinderen die binnen bovenstaande omschrijving passen uit te nodigen. Dat is tevens mogelijk!

 

Wilt u verwijzer worden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!

Onze verwijzers