Word verwijzer en meld kinderen aan voor een Onky Donky Dag

Onky Donky zet zich in voor kinderen, van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven. En dat is uniek. Stichting Onky Donky richt zich niet op één beperking of ziekte. Bij ons is elk kind dat beperkt wordt in het kind zijn, om welke reden dan ook, welkom!

Onky Donky nodigt kinderen uit via diverse verwijzers. Dit zijn erkende instanties en stichtingen die precies weten welke kinderen in aanmerking komen voor een Onky Donky Dag. Daarnaast bieden de verwijzers meestal de professionele begeleiding voor de kinderen. Bekijk hier onze huidige verwijzers.

Onky Donky voor de hele familie

De kinderen komen altijd met hun ouders of ze komen met begeleiding vanuit de school of instelling. Indien Onky Donky gezinnen ontvangt, dan zijn broertjes en zusjes uiteraard ook van het harte welkom. Wij vragen u wel rekening te houden met de bovengrens van 12 jaar.

Verwijzer worden

Zet jij je in voor een dergelijke instantie als onze huidige verwijzers, dan is het uiteraard mogelijk om de samenwerking met Onky Donky aan te gaan. Het kan ook zijn dat je als particulier zelf het initiatief wilt nemen om een groep kinderen die binnen bovenstaande omschrijving passen uit te nodigen. Dat is tevens mogelijk!

 

Wilt u verwijzer worden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verwijzer worden?

Wij helpen je graag verder